Forret
Cremet jomfruhummersuppe

serveret med sprød crabcake af torsk og krebsehaler,
marineret vinterurter og citrus/urteolie.
Hertil koldhævet surdejsbrød, smør og kimchi mayo 

Hovedret
Kalve medaillon og braiseret kalvespidsbryst

Serveret med rosmarin stegte svampe, gulerodspuré,
bagte knoldselleri, små stegte kartofler med brunet smør
og citron, kalvesauce med portvin samt salat af syltede løg og rosenkål. 

Dessert
Tæt chokoladekage og hindbærmousse

Serveret med to slags chokolade trøffel,
crumble af hvid chokolade, skovbær og citronmelisse.

3 Retter - 300 kr.

(Pakkes ned til 1 kuvert)

Bestil inden d. 20 december og få 3 slags snacks med til dronningens nytårstale.

Menuen kan bestilles til og med d. 29/12-18 Maden afhentes på Herlufsholm Allé 233A mellem kl. 13-16

Bestil på info@hrogfrukok.dk eller kontakt os på 60 13 33 32.

Image

Ring til os på
60 13 33 32

Image