Forret

Cremet krabbebisque.

Serveret med gin marineret laks, sprøde vinterurter, dild olie og lakse crumble.

Hertil koldhævet maltbrød, krydderurt mayo og smør

************************

Hovedret

Kalvemedaillon.

Serveret med braiseret kalvekæbe i sprød panko, bagte rodfrugter med citrus, glaseret rødbeder, langtidsstegte kartofler med brunet smør og timian samt cremet selleri pure og sauce af braiser lagen.

************************

Dessert

Chokolade/karamel kage med sprød bund.

Serveret med champagne syltet pære og lime mousse.

Pris pr. person 300 kr.

Pakkes ned til 1 kuvert.

Maden afhentes d. 31/12-2020 imellem kl. 13-16 hos Hr. & fru kok, Herlufsholm allé 233 A. 4700 Næstved.

Menuen kan bestilles frem til og med mandag d. 28/12-2020.

Bestil inden d. 20 december og få 3 slags gratis snacks med til Dronnings nytårstale. 

Image

Ring til os på
60 13 33 32

Image