Forret
Cremet krabbebisque.
Serveret med gin marineret laks, sprøde vinterurter, dild olie og lakse crumble.
Hertil koldhævet maltbrød, krydderurt mayo og smør
************************
Hovedret
Kalvemedaillon.
Serveret med braiseret kalvekæbe i sprød panko, bagte rodfrugter med citrus, glaseret rødbeder, langtidsstegte kartofler med brunet smør og timian samt cremet selleri pure og sauce af braiser lagen.
************************
Dessert
Chokolade/karamel kage med sprød bund.
Serveret med champagne syltet pære og lime mousse.
Pris pr. person 300 kr.
Pakkes ned til 1 kuvert.
Maden afhentes d. 31/12-2020 imellem kl. 13-16 hos Hr. & fru kok, Herlufsholm allé 233 A. 4700 Næstved.
Menuen kan bestilles frem til og med mandag d. 28/12-2020.
Bestil inden d. 20 december og få 3 slags gratis snacks med til Dronnings nytårstale.

Ring til os på
60 13 33 32

Skriv til os
info@hrogfrukok.dk

Find os på
Herlufsholm allé 233 A,
4700 Næstved